SZJA bevallások ellenőrzése

Kedves Magánszemélyek!

Mint azt, már a legtöbben tudják a NAV elkészíti az SZJA bevallás tervezetet, mely a vállalkozók általi megerősítés után válhat véglegesített bevallássá, viszont mindenki más esetében megerősítés nélkül is véglegessé válik. Gyanítom viszont, hogy azt már kevesebben tudják, hogy a bevallásban a NAV által elkövetett hibákért nem az adóhatóság, hanem magánszemély felel. Aki szeretné minimalizálni az ebből fakadó kockázatot, kérem, keressen bizalommal a balazs.adam@adozas.info e-mail címen! Vállalom a NAV által készített SZJA bevallások ellenőrzését, esetleges módosítását!

Fel szeretném hívni továbbá a figyelmet, hogy számos esetben a NAV nem rendelkezik a bevallás teljes körű kitöltéséhez szükséges adatokkal (úgy, mint például: tőzsdézés, illetve korábbi években tőzsdézésből származó veszteség felhasználása adóalapcsökkentés érdekében). Vállalom SZJA bevallások készítését!

Részletekről, szolgáltatásaimról, áraimról a www.adozas.info honlapomon, illetve a balazs.adam@adozas.info e-mail címen tud további információhoz hozzájutni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük