Adótanácsadás, adóoptimalizálás, adótervezés

Bizonyos időközönként minden vállalkozás számára érdemes felkeresni egy-egy adótanácsadót, adószakértőt annak érdekében, hogy tájékozódjon a különböző adóoptimalizálási lehetőségekről.

A későbbi kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében nélkülözhetetlen a szakemberekkel való egyeztetés akkor, ha a vállalkozás életében egy-egy komolyabb változás következik be (melyek befolyásolhatják az adófizetési kötelezettséget, a hitelpotenciált, a pályázati lehetőségeket, stb.).

Szolgáltatásaim között az egyszeri díjas teljes körű illetve részleges átvilágítás mellett lehetőséget biztosítok átalánydíjas szerződésre, mely keretében folyamatosan monitorozom a társaság tevékenységét, és folyamatosan visszacsatolok különböző adóoptimalizálási lehetőségekről, valamint az esetleges kockázatok jelenlétéről.

Ellenőrzésekre való felkészítés

Többéves adóellenőrzési tapasztalattal rendelkezem. Így rávilágíthatok egy vállalkozás adózásában rejlő esetleges kockázatokra, hiányosságokra. Az általam feltárt hibák büntetés nélkül javíthatóak, így ügyfeleim nyugodtabban várhatják az adóhivatal ellenőrzését.

Hatóságok előtti képviselet

Segítségemmel az ellenőrzési folyamat hatékonyan kézben tartható, hiszen pontosan ismerem az adózó és az adóhatóság jogait és kötelezettségeit. Jelentős gyakorlatra tettem szert kiemelt adóellenőrként az adóhatósági ellenőrzések lefolytatásában, majd pedig meghatalmazottként az adózó képviseletében eljárva biztosítottam az adózó számára, hogy egy-egy ellenőrzés az adózó számára a lehető legkisebb terhet jelentse.

Egyéb üzletviteli tanácsadás, üzleti tervek készítése

Díjak

Szolgáltatásaimat mindig az ügyfél igényeihez igazítom, így az igénybevett szolgáltatások jellegétől, körétől függően minden esetben egyedi árak kerülnek meghatározásra. Szolgáltatásaim igénybe vehetők egyszeri díjasként valamint átalánydíjas szerződés keretében.

Szolgáltatásaim jellemző árai:

  • Konzultációs díj: 10 000 Ft-tól
  • Havi tanácsadási átalánydíj: 20 000 Ft-tól
  • NAV által készített SZJA bevallások ellenőrzése: 5 000 Ft-tól
  • SZJA bevallás készítése: 20 000 Ft-tól