Vállalkozóvá válás

Az utóbbi időben számos vállalkozás kénytelen volt megválni a vírus okozta nehéz gazdasági helyzet okán az alkalmazottaitól, így egyik pillanatról a másikra sokan munkanélkülivé váltak. Ilyen helyzetben munkanélküliként sokak fejében megfordul, hogy régóta dédelgetett álmukat valóra váltsák, és elinduljanak a vállalkozóvá válás rögös útján, melyben segíthetnek különböző pályázati lehetőségek is.

Jelenleg nagyon nehéz a kezdő vállalkozások helyzete, általánosságban elmondható, hogy egyre kevesebb a pénze az embereknek, egyre kisebb a fogyasztási kedv a lakosság oldaláról, egyes tevékenységekkel foglalkozó vállalkozások teljes mértékben ellehetetlenültek, illetve működésüket ellehetetlenítették.

Ilyen nehéz gazdasági helyzetben kiemelten fontos az induló vállalkozások számára a pontos tervezés, részletekbe menően megtervezett adózási és vállalkozási forma megválasztása, illetve annak eldöntése, hogy egyáltalán érdemes-e adott tevékenységi körrel vállalkozásba kezdeni. Vállalkozásom ebben tud Önöknek segíteni, valamint tájékoztatom az induló vállalkozásokat a különböző forrásszerzési lehetőségekről.

Részletekről kérem, érdeklődjön a balazs.adam@adozas.info e-mail címen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük